Tre tips til at få en studenterkørsel i topklasse

Det er meget vigtigt at slå fast, at studenterkørsel ikke blot er studenterkørsel. Faktisk er der stor forskel på de mange studentervogne, du kan finde i Danmark. Netop derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge mellem dem med stor omhu.

Hvis du ikke gør det, så er der en vis risiko for, at der bliver valgt en studentervogn, der ikke ligefrem vil gøre noget godt for jeres studenterkørsel. Hvis du vil være sikker på at få en studenterkørsel København i topklasse, så læs med blandt vores tips herunder.

Bestil jeres studentervogn i god tid

Et af de bedste tips, der kan gives er, at I sørger for at få bestilt jeres studentervogn i god tid. Det skyldes, at der er rift om dem, og derfor er de mange gode vogne også væk hurtigt. For at sikre, at I får en af disse, skal I derfor sørge for at bestille i god tid.

I mange tilfælde vil det faktisk være klogt at bestille en vogn til studenterkørsel, når I ved, hvilke datoer I skal køre på. Hvis I kan bestille to år før tid, er I næsten sikre på, at I kommer til at have frit valg blandt de mange studentervogne på markedet.

Vælg en studentervogn med fadølsanlæg

Noget der kan være med til at hæve jeres fest til næste niveau, er at vælge en af de studentervogne, der kan fås med fadølsanlæg. De fleste ved, at der vil blive drukket en del øl, når man kører studenterkørsel, så hvorfor ikke gøre det lidt mere lækkert.

Rigtig mange klasser vælger at nøjes med dåseøl, hvilket også kan fungere helt fint, men faktum er dog, at det ikke smager lige så godt som en fadøl. Hvis I gerne vil have muligheden for at drikke god øl, når I kører med jeres studentervogn, så vælg en vogn med fadølsanlæg.

Hyr en DJ til at spille musik

Det er også værd at nævne, at man kan bestille studentervogne, der er udstyret med DJ-pult. Det betyder, at der er gjort klar til, at man selv kan hyre en DJ, som man kan have med rundt, så han eller hun kan holde gang i festen.

Om du og din klasse vælger at bruge penge på dette, er helt op til jer selv, men hvis I har besluttet jer for at gøre det, er det igen vigtigt at slå fast, at I skal være ude i god tid. Ikke nok med, at I skal have en vogn med udstyret, så skal I også nå at booke en DJ.