Se flot ud i byen

Det er skønt at bruge tid i en flot by og bare nyde arkitekturen, menneskene og stemningen. Og det hele kan blive endnu bedre, hvis du også føler, at du selv ser sund og godt ud. Dette kræver bl.a. at du sørger for at forkæle dig selv og pleje dit ansigt. På den måde kan du komme til at føle dig ekstra godt tilpas, når du går på gaden, fordi du ved, at dit udseende sidder lige i skabet hver eneste dag. Det kan du få meget mere at vide om i denne guide.

Øjenvipper

Øjenvipper spiller en større rolle i hverdagen, end man lige skulle tro. De sørger selvfølgelig for at beskytte øjnene mod støv og irriterende partikler, men de kan også have stor betydning for dit udseende. Der er få ting så pæne som et par smukke øjenvipper, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at pleje dem i hverdagen. Invester derfor gerne i noget øjenvippe serum, som kan holde dine vipper ekstra sunde. Der er dog masser af forskellige serummer på markedet, så derfor kan du med fordel kigge på en forbruger-guide for at få et overblik.

Hudpleje

Når du først er kommet i gang med at bruge serum til dine øjenvipper, kan du med fordel kigge nærmere på resten af din hud. Den skal nemlig også plejes, hvis den skal holde sig ren og sund i byen. Det er for eksempel en rigtig god idé at få fat i en fugtgivende creme, som du kan bruge i løbet af dagen. Særligt om vinteren, hvor huden har en tendens til at tørre ud, er det vigtigt at give den noget fugt. Om sommeren er det i stedet nødvendigt at huske solcremen – og helst hver dag. Selv når det er overskyet, kan sommeren nemlig stadig påvirke huden.