Skal du have kollegaerne med i Escape Room?

At tage i Escape Room er blevet en populær aktivitet, som mange finder sjov og underholdende. Det er en god måde at slippe sin kreative tankegang løs og hjælpe hinanden i et team med at løse udfordrende opgaver indenfor et afgrænset tidsrum. Det kan være en anderledes form for teambuilding, der kan styrke jeres kollegaskab og gøre, at I lærer mere om hinandens kompetencer.

Udfordrer jeres normale arbejdsmetoder

Når du og dine kollegaer får stillet udfordrende og tidspressede opgaver i et nyt og autentisk miljø, bliver de normale arbejdsgange på arbejdspladsen sat under pres, og der må findes nye løsningsmetoder. Det bliver pludselig på helt andre vilkår, når I bliver låst inde i et rum og ikke kan komme ud, hvis ikke I samarbejder effektivt og koncentreret. At skulle arbejde under pres på denne måde, kan hjælpe jer med at finde nye veje for samarbejdet, som I måske ikke havde tænkt på før, fordi I i jeres hverdag muligvis ikke bliver mødt med det samme pres. Dermed kan disse nye metoder tages med retur på arbejdet og måske effektivisere arbejdsprocesser. Samtidig giver det jer mulighed for at lære hinandens styrker og svagheder bedre at kende og finde ud af, hvordan I kan tackle uenigheder konstruktivt. Ligeledes er det en måde at finde ud af, hvordan kommunikationen faktisk fungerer på arbejdspladsen, og hvordan den kan forbedres.

En fælles mission

Ligesom det kan udfordre jeres kommunikationskompetencer og jeres mere eller mindre kreative tankegange, giver Escape Rooms mulighed for at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Selvom gåderne kan være svære og det kræver meget af jer, føles det fantastisk efterfølgende, når I sammen i jeres team har løst opgaverne og har arbejdet målrettet mod det samme resultat. Det kan opretholde sammenholdet på jeres arbejdsplads og skabe et fundament for, at det kan blive endnu bedre.