Sådan planlægger du din næste sommerfest

Sommer og godt vejr nærmer sig så småt. Derfor er det også helt oplagt at begynde at planlægge en sommerfest, hvis du før har overvejet det. Der er nemlig intet så hyggeligt som en god fest i dejligt vejr med mennesker, du holder af.

Men hvordan kommer du i gang med at planlægge sådan en fest?

Lej et festtelt og nogle møbler

Når du planlægger en sommerfest, skal du finde ud af, hvor meget du har brug af f.eks. overdækning og møbler. Det kommer meget an på, hvor stor en fest du holder. Hvis du inviterer mange mennesker, er det måske nødvendigt med et festtelt til din have. Ligeledes får du måske brug for flere møbler. Selvom du har nogle havemøbler, er det ikke sikkert, at du har nok.

Heldigvis er det muligt at leje både festtelt og møbler. Det er en nem måde at gøre det på, fordi du slipper for at betale for at købe noget, men du behøver heller ikke ringe rundt til fem forskellige mennesker for at låne.

Forbered en lækker velkomstdrink

En velkomstdrink er altid en rigtig god start på enhver sommerfest. Derfor må du heller ikke glemme det. En velkomstdrink skal helst være en, som mange synes er lækker. Du finder alverdens gode opskrifter, hvis du leder online. Det er nemt at lave en velkomstdrink i en bowle, fordi du så slipper for at hælde op i en hel masse glas. Du finder både gin, rom, vodka og mere spiritus her til dine velkomstdrinks.

Skab god stemning med pynt

Der er ingen sommerfest uden en masse farverig pynt. I hvert fald er det med til at skabe en rigtig god stemning lige fra start. Folk mærker hurtigt, at du har gjort noget ud af det, når du har pyntet fint op med flot pynt.