3 gode tips til fisketuren

­Med den sommer vi havde i 2020, hvor diverse sommerrejser blev aflyst, og man skulle få tiden til at gå herhjemme, er der helt sikkert blevet brugt rigtig mange timer på at fiske – ikke blot i Danmark, men rundt omkring i hele verdenen. Det er nemlig en rigtig god måde at komme ud og i kontakt med naturen, og så kan man tilmed også have sin aftensmad hjem.

Hvis du er en entusiastisk fisker, så er denne artikel nok ikke noget for dig, men hvis du er ny i gamet, og ønsker et par gode råd til, hvordan du gør din fisketur endnu bedre, så følg med her – vi giver nemlig tre gåde råd til hvordan din fisketur bliver bedre.

 

Stå tidligt op og kom afsted

Når det kommer til at få succes med fiskeri, så gælder det om at komme før de andre, eller ramme steder hvor de andre ikke befinder sig endnu. Derfor kan det være en god idé at komme afsted i god tid. Der er også en helt anden ro tidligt om morgenen, og dermed er det altså ikke kun for at fange fisken før de andre, men også fordi giver en bedre overordnet oplevelse.

Det kan også være en fordel at pakke dine sager aftenen inden, således du ikke skal så tidligt op igen.

 

Til dig der tager det seriøst – gå ikke ned på udstyr

Det kan godt være at udstyret ikke fanger fisken alene, men hvis man går meget op i at fiske, så gælder det også om at kende sit udstyr. Hvad skal man specifikt fiske med på de forskellige tidspunkter og omgivelser? Det er vigtigt at have lidt af det hele.
Hvis man f.eks. fisker med flue, så er det vigtigt at have en god stang og et godt fluehjul således du har bedre muligheder for at kaste ud hvor du vil. Her ser du et stort udvalg af fluehjul såfremt det har interesse.

Smør en lækker madpakke

Det sidste tip er mere et tip til den gode og hyggelige stemning – nemlig en god madpakke. Hvis man bruger mange timer på at fange den rigtige fisk, så er det vigtigt at lade batterierne godt op igen. Og hvis man har en ”dårlig” dag, hvor man ikke fanger det store, så kan en lækker madpakke ofte løfte humøret.