Støt den lokale bedemand og få den bedste afsked med dine kære

bedemand i aarhus

Det er forskelligt, hvordan vi sørger, når vi mister. Nogle har slet ikke overskud til at planlægge begravelsen selv. Derfor er det altid en god idé at kontakte en bedemand. Det er en bedemands job at sørge for alle de små praktiske detaljer, som du ikke nødvendigvis har overskud til selv i den svære tid. Hvad din lokale bedemand kan hjælpe dig med, er helt op til dig. Læs med her.

En god bedemand kan lidt af hvert

En bedemand er lidt af en multitasker og sørger for lidt af hvert, så det bliver så godt for dig og de andre pårørende som muligt. Bedemanden tager en snak med dig om dine ønsker og hvilke muligheder der er. Skal I have en begravelse eller en bisættelse? Skal det ske fra kirke eller kapel? Eller er I ude i noget helt tredje? Bedemanden kan hjælpe med at planlægge hele begravelsen, Fra valg af kiste til hvilket tøj afdøde skal have på. Med blomsterne på gravstedet og kaffen efterfølgende. Man kan med andre ord sige, at din bedemand er en god blanding af terapeut og praktisk gris.

Vælg en lokal bedemand

Der er virkelig mange detaljer, der skal holdes styr på. Derfor er det altid en fordel at vælge en bedemand fra lokalområdet i Århus. En bedemand, som er kendt i dit eget lokalområde, har meget nemmere ved at trække på et lokalt netværk og opfylde dine særlige ønsker. Måske kender du en i dit nærområde, som gerne vil sørge for blomsterne eller måske havde afdøde et særligt forhold til en bestemt præst? Din lokale bedemand har lettere ved at opfylde dine særlige ønsker end en bedemand som ikke er stedkendt. Det er naturligvis helt op til dig, hvad din bedemand skal hjælpe med.

Vælg en bedemand der forstår dig

Du har mulighed for at vælge forskellige bedemænd i Aarhus. Har du mulighed for det, så gør dig selv den tjeneste at researche lidt på forskellige bedemænd. Det er vigtigt, at du og de andre efterladte får en mindeværdig oplevelse, som I sammen kan huske tilbage på. Sørg for at få en bedemand, der lytter til dine ønsker. I Aarhus kan du finde bedemænd, som har stor erfaring med at tale med mennesker i sorg. De har ofte forskellig baggrund, men det er deres vigtigste job, at hjælpe dig, så du slipper for at skulle tænke på noget som helst i forbindelse med begravelsen.