Sådan skaber ud det perfekte computer set-up for produktivitet

Har du mange lange timer foran computeren, hvor du har brug for at holde i fokus i flere timer ad gangen? Så har du fundet den perfekte artikel til dig. Mange danskere har jobs, som kræver, at de kan holde fokus og være produktive i flere timer ad gangen. Hvis du er den af dem, så ved du formentlig også, at dette er nemmere sagt end gjort. Det er helt naturligt at miste fokus og at tankerne vandrer helt andre steder, end hvor du prøver at holde dem. Hvis du gerne vil have smarte tricks til at undgå dette, så læs med nedenfor.

Forskellige behov = forskellige redskaber

Din perfekte computer set-up vil afhænge af dine behov. Derfor findes der ikke er universalt set-up, som passer til alle. Har du brug for at holde fokus og koncentrere dig længe? Så er der lavpraktiske ting, som du kan gøre. Vidste du f.eks. at kroppen kommer i en mere vågen tilstand, hvis øjnene er rettet opad, i stedet for ned? Dette kan du bruge til din fordel ved at købe Reservedele til skærm. Med Reservedele til skærm kan du nemlig forhøje din skærm, så du ikke kigger nedad hele dagen. Derfor er dette også godt for din nakke. Find reservedele til din skrærm her. Hvis du til gengæld er mere en gamer, kan det være fordelagtig at anskaffe Nvidia RTX 3070. Lad dig ikke skræmme af det tekniske navn. Med Nvidia RTX 3070 får du bare det bedste grafikkort – hvilket betyder, at Nvidia RTX 3070 giver dig de skarpeste billeder. Lev dig herigennem mere ind i spillet og undgå på samme ekstra stress på dine øjne.

Bonus tips og tricks til at holde fokus

Du kan også få andre Reservedele til skærm, som hjælper. Et LED panel på dit bord, vil ligeledes gøre, at du føler dig mindre træt.