Hvad er POWER BI

POWER BI går kort sagt ud på at indsamle data og omdanne denne data til værdifulde oplysninger, som har til formål at give afgørende indsigt og skabe grundlag for din virksomheds fremtidige strategiske beslutninger. Med POWER BI slipper du altså for at agere og handle ud fra mavefornemmelsen, da du med Power BI kan træffe strategiske beslutninger ud fra virkelige tal og reelle indblik.

Med Power BI integreret kan du få værdifuld indsigt, baseret på fakta, som du ikke nødvendigvis ville kunne få indblik i på anden vis – alt efter hvilken type data du vil indsamle, og hvad du vil måle på. Du kan med POWER BI også automatisere den indsamling af data, du eventuelt i dag indsamler manuelt. Det gør din dataindsamling meget lettere, end den er i dag.

Power BI kan altså give indblik i data, du ikke før fik indblik i, og POWER BI kan automatisere dataindsamlingen af din nuværende manuelle dataindsamling.

 

Processen med Power BI

Power BI er et bredt begreb og dækker over softwareløsninger til indsamling og behandling af data. Processen med er individuel fra virksomhed til virksomhed POWER BI men kan se således ud:

  • Indsamling af automatiseret data på tværs af datakilder
  • Databehandling herunder statistisk behandling, gruppering og analyse af data
  • Forecasting/prognoser ud fra data
  • Dataintegration med eksisterende system

 

Menneskene bag Power BI

Med Power BI får du et enestående indblik i både kvantitative og kvalitative data om din virksomhed. Det kan virke uoverskueligt med al den data, der bliver trukket gennem softwaren, men heldigvis er databehandling af de store mænger data og tal også en del af BI. Det gør at dataet, der bliver skabt via Business Intelligence, omsættes til letlæselige og forståelige analyser, som gør det nemt for dig at reagere på. Disse analyser, som er baseret på faktisk data, giver et konkret og præcist grundlag, som du kan tage strategiske beslutninger ud fra.

Vores specialiserede SQL-konsulenter hjælper jer hele vejen, da det er menneskene bag tallene, der gør forskellen. Vi hjælper jer med både dataindsamling og databehandling samt til at forstå tallene, så de kan skabe værdi for jer.

Dine muligheder med Power BI

Der findes et hav af muligheder for hvordan Power BI kan anvendes samt for hvilket slags data Power BI kan indsamle. Det giver dig uanede muligheder for værdiskabelse med Power bi.

POWER BI kan f.eks. bruges til at give dig svar på…

  • Hvordan klarer virksomhedens marketingkampagner sig? Hvilke resultater skabte de?
  • Hvor tilfredse er dine kunder? Og hvad er de mest/mindst tilfredse med?
  • Hvem siger hvad om virksomhedens produkter/services?
  • Hvem frafalder som kunde/bruger? Og hvordan kan dette optimeres?
  • Hvordan kan de forskellige led i værdikæden optimeres?