Guide: Sådan holder du dig nyhedsopdateret til samtaler

Det er en gængs tendens, at man føler sig sat af bussen i en samtale, fordi man ikke har hørt om de samme nyheder, som ens samtalepartnere har. Når de står og snakker om de mange nyheder, du ikke før har hverken hørt eller læst et kvæk om, ville du garanteret ønske, at du var mere opdateret.

Lokale nyheder

Foregår store dele af dit liv i Holbæk, fordi det er der, du bor, er det en optimal start at begynde med at læse din netavis. På netavisen kommer der artikler om lidt af hvert, og du kan finde ud af, hvilke ting af relevans, der sker i din by. På den måde kan en netavis hjælpe dig til bedre at kunne bidrage i eller sågar starte samtaler omkring nyheder fremover.

Abonnementsaviser

Nogle mennesker lader være at abonnere på nogen af abonnementsaviserne, fordi de synes at det er for dyrt i forhold til, hvad de kan få ud af det. Det kan også sagtens være sandheden, hvis du aldrig læser den, fordi indholdet ikke interesserer dig. Ved du dog, at det vil gøre dig bedre til at deltage i snakke om det, der står i dem, kan det være det værd for dig. Desuden behøver du ikke abonnere på alle aviserne. Du kan blot vælge den eller dem, som du rent faktisk synes, lyder som noget, du vil finde det interessant at læse. Derved vil du også bedre kunne relatere til de andre i samtalen, fordi du reelt har en holdning til emnet/emnerne.

Læs nyheder via de sociale medier

Måske holder du dig væk fra alle sociale medier, fordi det virker som tidsspild. Den beslutning skal du muligvis revidere. Det er nemlig ikke tidsspild, hvis du følger nyhedsmedier på eksempelvis Facebook. Når de opdaterer og lægger artikler ud, er det en nem vej til ny viden.