Dette kan du lave i din sommerferie i Herning-området

Skal du til Herning-området og holde sommerferie? I hvert fald skal der i sommerferien helt sikkert nogle sjove, spændende og underholdende aktiviteter på programmet. En sommerferie er der, hvor iPadsene og telefonerne bliver skiftet ud med fede oplevelser for hele familien. Noget der i den grad også sagtens kan lade sig gøre. Herunder finder du et par muligheder at lave i Herning-området, hvor hele familien kan være med.

En tur i Jyllands Park Zoo

Er din familie vilde med dyr, så er Jyllands Park Zoo en oplagt mulighed. Her kan hele familien gå på opdagelse blandt flere hundredevis af forskellige dyr i alle størrelser. Men ikke nok med, at I kan få lov til at se på de mange forskellige eksotiske dyr, så kan du i Jyllands Park Zoo også få muligheden for at blive dyrepasser for en dag. Her kommer I med om på den anden side af hegnet, og I får en oplevelse for livet.

En dag i DGI-huset

Desværre oplever vi også, at den danske sommer byder på andet end høj solskin. Dette skal dog ikke stoppe jer i at lave noget sjovt. I DGI-huset i Herning, får I et multihus, hvor der er mulighed for at lave en masse sjov sport sammen som familie, men der er også mulighed for at hoppe ind i badelandet med både koldt- og varmvandsbassiner, eller måske tage en slapper i wellness-lokalerne.

Spil golf med fødderne

Er din familie en lidt mere sporty og konkurrenceorienteret familie, så er der også mulighed for at finde sådanne slags aktiviteter. Kører du 9 km nord for Herning, så finder du Sunds, hvor du her kan udfordre hele familien i en omgang fodboldgolf. Hvem er bedst til sporten, der kombinerer fodbold og golf?

Lyder Herning som et interessant ferieområde, så kan du også finde mere på herning-netavis.dk.