Spar penge med brugte reservedele til din BMW

Når du har en bil, som du er glad for og ønsker at passe på, er det vigtigt at du sørger for at holde den ved lige og skifter reservedelene ud, når de er slidte. Det kan dog være en dyr fornøjelse hvis du har en dyr bil, hvor reservedelene typisk også er dyre, som fx en BMW. Derfor kan du med fordel se på mulighederne for at anvende brugte reservedele. Brugte reservedele er i langt de fleste tilfælde mindst lige så gode som nye reservedele – og så er de langt billigere!

Nordens største udvalg af BMW-reservedele

Hos KOED finder du et kæmpe udvalg af både brugte og nye kvalitetsreservedele til BMW – ja, faktisk nordens største udvalg. KOED har reservedele til stort set alle BMW-modeller og alle typer af reservedele, uanset hvad du lige står og mangler. Du finder således både køler, udstødning, gearkasse, motor, sæder, bremser, hjul, ruder og meget, meget mere. Og selvom du vælger brugte reservedele, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du får kvalitetsreservedele, men til en brøkdel af prisen sammenlignet med nye.

Du finder desuden også et stort udvalg af ekstraudstyr og styling-produkter hos KOED.

Find den rigtige reservedel til din BMW

Har du fx en BMW E28, som er anden generation af BMW’s 5-serie, kan du finde et stort udvalg af BMW E28 reservedele hos KOED. Hvis du vil være helt sikker på, at den reservedel du har fundet, passer til lige netop din bil, kan du indtaste din bils registreringsnummer på hjemmesiden. Så får du automatisk vist alle de reservedele, som passer til din bil, så du undgår at købe forkert.

Hos KOED er man eksperter i BMW. Du kan derfor altid få svar på de spørgsmål du måtte have til din bil. Hvis KOED ikke ved det, er der ingen der gør.