Få inspiration til spændende projekter du kan bruge din symaskine til

køb af symaskine

De seneste par år, er det blevet vældigt populært, at kaste sig ud i kreativt håndarbejde. Især ting som at strikke, hækle og sy har fået et gevaldigt comeback.

Har du også fået lyst til at kaste dig over hjemmelavede småprojekter, der kan udfordre din kreativitet? Så kig med her, og lad dig inspirere til forskellige måder at bruge dine evner indenfor syning på.

Frisk hjemmet op med hjemmesyet tilbehør

En relativt enkel og klassisk måde at komme i gang med at sy igen, er ved at kaste sig over boligprojekter, der kan bringe nyt liv til hjemmet. Det er kun et spørgsmål om at investere i en metervare af god kvalitet, så kan du lynhurtigt være i gang med at sy et par nye gardiner til stuen.

Ved selv at sy dine gardiner, kan du få dem i lige præcis den farve, som du ønsker at præge dit hjem med. Da gardiner er store arealer uden for mange krummelurer, er det rimeligt nemt at komme i gang med. Det kræver ikke vanskelige mønstre, eller ender med at blive noget småt pillearbejde. Alt i alt et oplagt projekt for en, der er forholdsvis urutineret i at sy.

Har du fået en rest stof tilovers, efter at du har syet de nye gardiner? Det behøver ikke at gå til spilde, eller ende sine dage i et mørkt skab, hvor det aldrig bliver fundet frem igen.

Brug i stedet stofresterne til at fremstille et par søde puder, der kan stå og pynte i sofaen. Det giver et lækkert gennemført look at gardinerne og puderne matcher hinanden.

Har du allerede fået lyst til at kaste dig ud i at sy, men du mangler det allervigtigste for at komme i gang med de spændende syprojekter? Så klik videre, og find en lækker symaskine fra en hobby butik.

Få moderne tasker ud af dine stofrester

Hvis du ikke har lyst til at lave nyt interiør til huset, men hellere vil koncentrere dig om beklædning og tilbehør, så er der også muligheder for at sy noget lækkert indenfor denne kategori.

Det kunne f.eks. være, at kaste sig over at lave en lille sød håndtaske ud af en rest stof, man havde på lager. Du bestemmer selv størrelsen og formen på tasken, og er du i det rigtig kreative hjørne, så kan du pynte tasken med glitrende strygestof eller dekorere løs med tekstiltuscher.

Det er også en oplagt aktivitet at lade børnene være en del af. I kan f.eks. arrangere en hyggelig eftermiddag, hvor børnene kan få lov til at lave deres egen gymnastikpose. Det er den perfekte aktivitet til en grå og kedelig feriedag, eller bare en weekend, hvor i gerne vil nyde lidt tid sammen.