Lad dit barn gå tur med dukken i en sød dukkevogn

Barn går tur med Moover dukkevogn

Moover er et dansk brand og blev til i 2003. Målet med Moover var at skabe spænding på en ny måde for børn i hele verden. Når du køber en dukkevogn fra moover kan du være sikker på at kvaliteten er i top og modtager en dukkevogn i det fineste design. Moover har sans for design og det kommer til udtryk i deres forskellige produkter.

En dukkevogn er udover at være barnets yndlingslegetøj også super god til at træne barnets balance og gå teknik. Barnet kommer til at gå i mange forskellige terræn, som kommer til at udfordre ham/hende. En dukkevogn er også perfekt, hvis barnet ikke har lært at gå endnu, fordi den fungere som støtte, og vil hjælpe barnet med at holde balancen.

 

Den fineste dukkevogn fra Moover

Udover at en dukkevogn er sød, kommer der også rigtig mange fordele med, når man køber en dukkevogn til sit barn. Når barnet får en dukkevogn vil de automatisk få rørt sig meget mere. De får øvet sig i at gå, når de vandrer rundt med dukkevognen. Det er også en super god ide at tage den med udenfor så barnet også kan nyde godt af den friske luft.

  • Sød dukkevogn: Med en dukkevogn fra Moover er barnet sikret en sød og fin dukkevogn. Moover er kendt for at have en sans for detaljerne, og det kan tydeligt ses i deres dukkevogne.
  • Frisk luft: Når barnet er ude og lufte dukken får barnet også frisk luft. Det er super sundt for ham/hende, at gå en tur i det friske vejr. Det friske luft gør det muligt at tage dybe indåndinger, hvilket fører til at iltet bliver sendt mere rundt i kroppen. Det hjælper også på velvære, ro, nærvær og selvtillid at være ude i den friske luft og naturen. Derfor er det en god ide at rulle en tur med dukkevognen uden for.
  • Få øvet at gå: Når barnet triller rundt med dukkevognen, får han/hun øvet sig i at gå. Hvis barnet ikke er så sikker på deres ben er en dukkevogn perfekt. Dukkevognen giver barnet mulighed for at få støtte, imens han/hun går rundt med den. Når dukkevognen tages med udenfor får barnet også øvet deres balance. Terrænet udenfor gør det mere udfordrende for barnet.

 

Mor, far og dukken

Med den nye dukkevogn kan barnet lege mor, far og dukke. Børn elsker at efterligne voksne og her er ingen undtagelse. Nu kan barnet efterligne hvad mor og far gør, når de går tur med barnevognen eller klapvognen.

En dukkevogn er den perfekte gave til et barn, som efter dukker og at efterligne sine forældre.

Udover barnet vil have mange timers sjov leg med dukkevognen, vil han/hun og få trænet deres balance og gå teknik, hvilket vil betyde meget for dem senere i livet.

Når barnet har fået deres nye dukkevogn vil de med sikkerhed være meget stolte og have lyst til at have den med alle steder.

Det gode ved en Moover dukkevogn er, at de ikke er så store og derfor er meget nemme at pakke ned og tage med.