Guide til aldrig at miste børnenes ting

Børn kan miste alt. Det kan være i børnehaven, på legepladsen eller på fortovet. Det kan hurtigt blive meget frustrerende. Gid der var en magisk opskrift til, hvordan man får børnene til at beholde alt, hvad de ejer. Det er der dog ikke.

Til gengæld findes der nogle smarte tips, som du kan afprøve i håb om at børnene ikke mister flere ting. Disse får du her.

Lav personlige navnemærker hos ikastetiket.dk

Der er mange, der bruger personlige navnemærker på børnenes ting, så de bliver lettere genkendelige. Du kan for eksempel designe dine navnemærker hos ikastetiket.dk.

Du kan endda gøre det til en leg at designe de forskellige etiketter. For eksempel kan dine børn hjælpe dig med at vælge farven og mønstrene på navnemærkerne.

Opmærkning af børnenes ting er en fantastisk løsning, hvis dit barn for eksempel mister jakken i børnehaven. Dermed vil det være nemmere for dig, dit barn og pædagogerne at identificere den forsvundne jakke.

Opmærk alle børnenes ting

Det er en god ide at lave mange navnemærker, så du har mulighed for at opmærke alle børnenes ting. Det kan være alt fra regnbukserne til madpakken. Du kan desuden altid lave flere på ikastetiket.dk, hvis det viser sig, at du mangler flere.

Andre tips til at beholde alle børnenes ting

Navnemærker er ikke den eneste løsning, du kan bruge. Herunder får du et par tips, som du kan afprøve med dine børn.

  • Lav en tjekliste:

Du kan lave en tjekliste over alle de ting, dit barn skal have med i børnehaven eller skolen. Dermed får både du og dit barn overblik over alle tingene, og det bliver nemmere at finde ud af, om noget er blevet glemt.

  • Giv børnene mere ansvar:

Du kan generelt give dine børn mere ansvar på dette område ved at tage en snak med dem. Eventuelt mens I laver etiketter på ikastetiket.dk.