Skift tandlæge i Holbæk

Vil du skifte tandlæge i Holbæk?

Så er du naturligvis i din gode ret til at gøre det. Du kan f.eks. skifte, hvis du er utilfreds med behandlingen eller priserne hos din nuværende tandlæge. I princippet behøves du slet ikke at forklare eller på anden vis at redegøre for dit valg.

Og så skal du i øvrigt ikke være bekymret for, at din tandlægejournal (og eventuelle røntgenbilleder) går tabt i forbindelse med skiftet. Bliv meget klogere på muligheden for at skifte tandlæge i denne artikel.

Hvilken tandlæge i Holbæk skal jeg skifte til?

Medmindre du flytter væk fra Holbæk, så kan du med fordel vælge en anden tandlæge i den samme by.

Holbæk er måske ikke den største by, men med det aktuelle udvalg af tandlæger, så burde der være en god chance for, at du kan finde et godt alternativ til din nuværende tandlæge.

Godt Smil tandlægerne i Holbæk kunne f.eks. være en mulighed. Du finder klinikken på Ahlgade 24, 4300 Holbæk. Tandklinikken er beliggende i centrum af byen og er derfor let at komme til med bl.a. offentlig transport. På Godt Smils hjemmeside vil du kunne finde en masse info om, hvilke busser der kører til klinikken. Endvidere vil du kunne finde info om parkeringsmuligheder m.v.

Hvorfor overhovedet skifte tandlæge?

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du ønsker at skifte tandlæge. Typisk vil der være et eller andet, som du er mindre tilfreds med. Er det tilfældet, så kan du selvfølgelig forsøge at indlede en dialog med tandlægen. Er der ikke udsigt til, at der kan findes en løsning internt, så kan den eneste løsning være at finde en anden tandlæge i Holbæk.

De mest almindelige årsager:

  • Patienten er utilfreds med prisniveauet – Sammenligner du de mange tandlæger i Holbæk, så vil du erfare, at priserne varierer en hel del. Derfor kan udsigten til at spare penge i sig selv være motivation nok til at skifte tandlæge. Der er jo ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt for tandpleje og tandbehandlinger.
  • Patienten er utilfreds med serviceniveauet – Du kan også vælge at skifte tandlæge, hvis du ikke er tilfreds med servicen. Det kan f.eks. være, at du ikke føler, at de tilknyttede klinikassistenter gør nok ud af at informere dig og skabe tryghed i forbindelse med behandlinger.
  • Patienten er utilfreds med det faglige niveau – Der er også god idé i at skifte tandlæge, hvis den nuværende tandlæge ikke kan levere fagligt. De fleste tandlæger har stor ekspertise i behandling af både tænder og tandkød, men det er f.eks. ikke alle, der har ekspertise i at udføre en paradentosebehandling eller andre krævende behandlinger.
  • Patienten skal flytte – Skal du flytte, og har du derfor udsigt til øget transporttid, så kan du overveje at finde en ny tandklinik. Selvom de bedste tandlæger er værd at køre efter, så skal det ikke være sådan, at du føler, at det er en belastning.

Tandlægerne i Holbæk leverer generelt et højt behandlingsniveau, men der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser. Derfor bør du grundigt overveje, hvilken tandlæge du vælger at blive tilknyttet.