Mærk gnisten i jeres parforhold

Midt under en covid19-epedimi, kan det til tider være svært at finde smile frem. Dette er en skam, eftersom livsglæde og smil smitter, samt sikrer kroppen befinder sig i en sund balance. Dette kan desværre også gå ud over parforholdet, hvilket ikke nødvendigvis betyder at man er vokset fra hinanden, eller ikke elsker hinanden længere, men måske blot bare mangler at finde den der livsglæde og gnist frem igen. For der er stadigvæk masser af at smile, også selvom landet er lukket ned for 2. gang, midt under en af de værre verdenskriser i nyere tid.

Summen af det hele

Husk kærlighed opstår på mange forskellige måder, det samme gør livsglæden. Det er ikke en enkelt ting der gør, men summen af flere forskellige elementer som spiller ind, når man virkelig skal finde lykken. Så det er ikke når konen finder noget frækt undertøj frem, eller brygger dig en god kop kaffe, eller henter børnene i børnehaven, som gør udfaldet – men summen af dem alle, som giver den her fantastiske kærlighed til hinanden.

Der er masser at smile

Godt humør kommer indefra. Trives man ikke, er man mere tilbøjelig til at være sur og tvær – det er klart. Det dårlige humør er ligesom det gode humør, heller ikke bare noget der kommer og går, men summen af flere forskellige ting, der simpelthen kan gøre at det bare bliver for meget det hele. Oplever man disse situationer, er det altid en god ide at stoppe op; tænke over livet, også altid finde det positive i nuet.

Dette betyder naturligvis ikke, at man ikke må gå at være sur og tvær, fordi der findes heller ingen mennesker som er ovenud lykkelige hele tiden – i hvert fald ikke ægte lykkelig. Essensen er blot at man skal finde tilbage til sin balance, for at undgå det går ud over en selv – og ikke mindst sin familie og kærlighedslivet.

Husk motion og bevægelse

Noget af det der er vigtigt, selvom landet er lukket og den står på hjemmearbejde, er at få indført motion og bevægelse. Det har kæmpemæssig effekt på hvordan vi har det som mennesker, hvilket også gør at det skal prioriteres.

Så når kærligheden brister, og gnisten ikke er der, kan der være mange andre ting som i princippet kan være i vejen – og måske er det slet ikke noget med jer at gøre, men mere at du mangler at finde balancen i kroppen.

Pas på dig selv og dine nærmeste.