Trappevask i København skal gøre grundigt

At vaske en trappe kan være en omstændig ting. Specielt hvis man bor i en stor by, som København, hvor der ofte er meget trafik på trappen, kræver det noget mere end bare at vaske trinene og alt det andet. Det er derfor en god ide at gøre brug af en professionel trappevasker.

Ikke så simpelt

Det kan lyde som et simpelt arbejde at vaske nogle trapper. Men det er ikke altid så ligetil. Det kræver en del at vaske trapper i København og andre store byer. En god ide er at støvsuge inden selve vasken. Er der strøm i opgangen er det oplagt at sætte en støvsuger til, og tage alt det løse skidt. Det giver et bedre slutresultat. Og så skal man selvfølgelig huske at løfte måtterne eller rykke dem rundt, så man også får vasket dette område. Desuden er der problematikken omkring hvilke mopper, der benyttes. Afhængige af opgave kan der bruge rundmopper eller fladmopper. Helst lavet af mikrofiber. Men det er rart at arbejde med eksperter på området.

Bliver gulvene blanke

Det er rart at have blanke gulve i sin opgang. Men det bliver de ikke automatisk, hvis der blot benyttes almindeligt sæbe. Når vandet tørrer, vil gulvene og tronen have samme grad af glans som før vasken. For at få dem blank og skinnende skal der tilføres noget specielt gulvbehandling, som kan påføres gulvet via en separat behandling. Det giver lige lidt ekstra lækkerhed til en tæt befærdet trappe i en stor by.

Hvornår skal der vaskes?

Hvis det netop er en trappe med meget trafik I her, så er det en god ide at få den vasket mindst hver uge. Det afhænger naturligvis af det ønskede resultat. Og det behøver nødvendigvis ikke at være samme dag hver uge. Man kan nemlig opnå en bedre pris på arbejdet, hvis man lader virksomheden, der varetager vasken, bestemme hvilken ugedag de kommer på. Hvis de har fleksibel planlægning, bliver hele processen lettere for alle parter.

Find en god leverandør

Hvis I står og skal finde en virksomhed til at varetage trappevask i jeres ejendom, kan I med fordel gå efter en virksomhed med stor rutine på området. Det er rart at få funktionen i faste rammer hos folk, der er vant til at planlægge, ved hvad der vigtigt, og faktisk måske også kan påtage sig andre opgaver efter behov. For der kan komme perioder hvor belægningen i trappen skal behandles på anden vis, hvilket kræver lidt ekstra kompetence. Et linoleumsgulv kan pludselig få nyt liv med en ekstra behandling. Det er altid rart at have rene og velduftende trapper.