Spejle kan hjælpe til at skabe lys og rum i hjemmet

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man skal indrette et nyt rum. For nogle er det vigtigt at have en plan til at visualisere, hvad der skal ske, inden de går i gang. Andre går bare i gang og ser hvad der sker. Alt er tilladt, når det kommer til indretning og smukkesering af sit dejlige hjem! For hjemmet er nu endda et af de steder, vi opholder os mest igennem livet, så det skal være rart at være hjemme. Hvis dine rum virker for små, kan det være løsningen er her!

Lille spejl på væggen der…

Synes du, at dine rum er for små og mangler plads, men du har ikke mulighed for at gøre rummet større? Så kan det faktisk være en store hjælp at hænge en masse spejle op, da det skaber en illusion af, at rummet er større end det reelt er. Desuden kan spejle hjælpe til, at der kommer mere lys i hjemmet, da det vil genspejle for eksempel lys fra vinduer. Der findes mange forskellige typer af spejle og glas, få inspiration lige her! Man kan endda hænge dem op på skabslåger, så udnytter man pladsen i hjemmet bedst muligt.

Rengøring!

For at få mest muligt ud af spejlene er det bedst, at de er rene og blanke, så du både kan nyde genspejlingen af dit hjem og dig selv! Der er mange måder at rengøre glas på, man kan både bruge en gummiskraber eller en almindelig klud. Hvis du burger en klud, kan det være meget behjælpeligt, at du bruger en der er lavet af mikrofiber, så den ikke efterlader dumme mærker eller andre spor af sig. Der findes også mange forskellige slags rengøringsmidler for eksempel glasrens og Ajax. Prøv dig frem og mærk efter, hvad der passer dig bedst i rengøringen!