Opvarmning til huset, som ikke koster en bondegård!

I disse tider er alverdens brændstoffer et meget usikkert punkt på familiens budget. Priserne stiger, og det er meget svært at forudse, hvad det næste bliver, som bliver ramt. Dog skal huset varmes op i de kolde vinternætter og dette kan gøres med en varmepumpe.

Luft til vand eller luft til luft

Varmepumper har været et populært opvarmningsmiddel i flere år, og er en sikker klassiske for de nye boligejere. Den mest normale varmepumpe er Luft til vand varmepumpen her beskrevet som en varmepumpe, som trækker varm luft ude fra og så omdanner det til varmt vand og opvarmning til huset. Varmepumper kan fås i mange forskellige størrelser alt efter dit behov.

Normal så kan man regne med at en varmepumpe sparrer dig og familien for op til 70% af deres varmeforbrug, så det ville være en smart investering i en verden af usikre ressourcer.

En varmepumpe kan også gemme på den varme luft, så selvom der er frost i luften udenfor, så kan huset stadig have en behagelig temperatur uden at skiundertøj er nødvendigt!

Bæredygtighed og besparelser

Hvis dit hus er godt isoleret, så kan man spare op til 75% på sin varmeregning, ved at installere en varmepumpe. Derudover så er varmepumper miljøbevidste valg, og man kan købe forskellige mærker af varmepumper, alt efter hvor meget man vil skåne miljøet i forhold til udledning af energi.

En varmepumpe er nem at betjene og har et meget brugervenligt display, som fortæller dig varmen i apparaturet.

Hvis du er nervøs for, at en varmepumpe skal ødelægge fredags-hyggen med en masse støj, så behøves du ikke bekymre dig, for nutidens varmepumper er intet i stil med de gamle, som kunne larme rigtig uhensigtsmæssigt. V

armepumper kan sættes ind i mange parcelvillaer og almindelige huse, selvom de har haft et andet varmesystem førhen – det kan snildt skiftes ud!