Boligejer – Herlev

Hvis det er sjovt og socialt samvær, der er på dagsordenen for parret eller vennerne, skal du tage til Cecilie’s. Stedet byder på masser af sjov for voksne. Der er minigolf, en café og 12 bowlingbaner med hver sit loungeområde. Hvis du er i humør til det stille, har Herlev biografen BIG BIO. Her er luksus og den bedste lyd i fokus. Du bliver indhyllet i lyd på en helt oplevelsesmæssig måde. I BIG BIO kan du se film med knivskarpe billeder og Dolby Atmos-lyd i alle biografsale.

Oplev en masse by aktiviteter i Herlev

For dem, der elsker at gå på loppemarkeder og shoppe brugte varer til en god pris, Bliver der hvert år afholdt loppemarked i Herlev hvor du kan finde en masse gode fund til super gode priser. Den første søndag i hver måned kan du finde et loppemarked i Herlev. Her finder du både unge og gamle med deres brugte varer. Men det er ikke kun for dem, der ønsker at sælge, alle er velkomne på loppemarkedet. Husejerforeningen afholder også hvert år et boligmøde i Herlev, hvor eksperter kommer og fortæller om alt fra boligindretning til køkkenindretning. Boligejere er ofte ikke bekendt med alle de muligheder, der findes i dag, når det gælder om at ombygge og renovere huset, men på Home Show kan du lære en masse om nye funktioner og tilbehør, der kan være med til at forbedre dine levevilkår.

Bliv boligejer i et område med smuk natur

Der er også to flotte naturstier, der går gennem nogle af de bedste naturområder omkring Herlev. Hele området har flere muligheder for at cykle og vandre, hvilket er en god aktivitet i weekenderne eller på fridage fra arbejde. Terrænet er perfekt for både begyndere og meget erfarne vandrere, der ønsker at teste deres grænser med vanskelige vandreture i hele Danmark. En anden god aktivitet i nærheden af Herlev er ridning! Der er forskellige ruter og steder man kan vælge alt efter om man bare skal prøve denne nye oplevelse eller om målet er at nå nye højder og erobre hårde bjerge.