Find dit næste vikarjob og gør en forskel

Det kan ikke være gået manges næses forbi, vi mangler sygeplejersker. Derfor bliver der brug for alle kræfter, og vi må hjælpe hinanden. Så skynd dig ind på dette vikarbureau for sygeplejersker og find dit næste job. Ikke alene sikrer du dig selv en indkomst og spændende opgaver at udføre, men du hjælper også de pressede sundhedssystemer, det må da siges at være en 2-i-1 løsning.

Mulighederne er mange

Hvis du stadigvæk ikke er helt overbevist, så bør du virkelig overveje de mange fordele som vikar indenfor sygeplejen. For det første, så slipper du for at være bundet af en specifik afdeling. Du kan udforske mange specialer og udvikle dine kompetencer og kvalifikationer ved at tage rundt på forskellige afdelinger og møde mange forskellige udfordringer og kolleger. Og det er ikke bare i Danmark du kan give den som vikar. Det er også enormt spændende at tage til et andet land, eksempelvis vores naboer i Norge. På den måde vil du rent faktisk også møde andre kulturer og lande i forbindelse med dit arbejde som vikar. I Norge kan du komme mange steder hen, både hjemmepleje, universitetshospitaler, psykiatriske centre og små lokale sygehuse.

Fordelene kan ikke tælles på én hånd

Frygt ikke, hvis det virker som et stort skridt. Under hele dit forløb er du tilknyttet en kontaktperson, som du kan stille spørgsmål om alt fra praktiske gøremål til gode udflugter i din fritid. Hele din rejse og din bolig er betalt under forløbet. Derudover er lønpakken i Norge absolut ikke noget at brokke sig over, og den er endda inklusiv feriepenge. Og husk, en erhvervsrejseforsikring er smart at have styr på.

Så hvad er det egentlig, du venter på? Skal du ikke bare pakke kufferten og afsted på eventyr for at udforske dine evner som sygeplejerske?