Find det rigtigt kursuslokale i Århus til din virksomheds kursus

Du har styr på kursets indhold – har du styr på hvor det skal afholdes?

Mange virksomheder vælger at holde kursusdage for deres medarbejdere, og der kan være mange forskellige årsager og anledninger til at gøre det. Det kan f.eks. være, at I i virksomheden skal skifte til et nyt it-system, som kræver oplæring af nogle eller alle medarbejdere. Det kan også være, at I har valgt at holde en opkvalificeringsdag eller måske vælger I at afholde et kursus for at planlægge og præsentere virksomhedens kommende strategi. Uanset i hvilken anledning kurset bliver afholdt, er det vigtigt at sørge for, at det bliver holdt i de rigtige rammer.

Hvad de rigtige rammer er, vil afhænge af hvilke behov du, dine deltagere og kursets koncept har. Nedenfor kan du blive klogere på nogle forskellige elementer du bør overveje, når du leder efter kursuslokaler i Jylland.

Leje af kursuslokale med gode transportforbindelser

Det er utrolig vigtigt, at kursusfaciliteterne er lette at komme til og fra, så deltagerne ikke skal bruge unødvendigt lang tid på transport i forbindelse med kurset. Skal kursisterne køre et stykke vej, er det vigtigt at vælge et lokale, der ligger godt i forhold til motorvejsnettet. Derudover er det en god service, hvis der er parkeringspladser i forlængende af kursuslokalet, som kursisterne gratis kan benytte.

Kommer deltagerne fra nærområdet, er det derimod vigtigere, at kursuslokalet ligger tæt på og godt forbundet til den offentlige transport. Vælger du et lokale der er dårligt placeret, kan det have indflydelse på hvor mange deltagere, der dukker op på selve dagen.

Er der forplejning på stedet?

Det er altid lækkert, hvis der er forplejning til et kursus. Det gør det lettere for deltagere, og det giver et rigtig godt flow i løbet af kursusdagen eller dagene. Det kan også giver fornyet energi blandt deltagerne, når der bliver serveret kaffe, kage og frokost for dem, uden de selv behøver at gøre det store.

Moderne lokaler med plads til deltagerne

Det er også vigtigt at vælge et lokale, der lever op til de standarder, man som kursusholder og -deltager har. Derudover er størrelsen på lokalet også utrolig vigtigt – det skal nemlig hverken være for stort eller for småt

Fede kursuslokaler i Århus

Leder du efter et godt kursuslokale, kan du med fordel tage et kig på Ecoparks forskellige kursus- og konferencelokaler