Disse 7 ting skal du have på hjemmekontoret

Flere og flere af os er begyndt at arbejde flere dage derhjemme efter corona. Dette har en masse fordele med sig. Men det kan være en svær omvæltning at pludselig omdanne det ene værelse til kontor.

Først og fremmest er det vigtigt, at man har de rigtige forhold omkring sig – og har alle de rette kontorartikler, som man skal bruge. Herunder får du 7 ting som er et absolut must på hjemmekontoret.

  1. Et godt og stort skrivebord. Der skal være nok plads til både computer, tastatur og samtidig også skriveplads.

  2. En god kontorstol. På denne skal du formentlig sidde mange timer, så det er vigtigt, at du sidder komfortabelt og samtidig i den rette siddestilling.

  3. Skriveredskaber. Selvom det meste foregår digitalt i dag, så er det stadig dejligt at kunne nedskrive de vigtigste ting. Skaf dig derfor en skriveblok og en BiC kuglepind. Danmarks mest solgte kuglepind, som er en uundværlig ting på ethvert kontor.

  4. Ringbind. Hold styr på alle papirerne og inddel dem i kategorier eller alfabetisk orden, så de altid er til at finde.

  5. En kalender. På denne måde kan du holde styr på alle dine aftaler, og der er aldrig en deadline, som du misser. Det danner et utroligt godt overblik, og du kan altid have kalenderen med i tasken og hive frem i tide og utide.

Og nu til det mere indretningsmæssige ting…

  1. Planter. Skab liv på hjemmekontoret. Dette giver en hyggelig atmosfære, som godt kan mangle på de fleste kontorpladser.

  2. Kunst. Pynt væggene op med flotte plakater. Det kan fx være motiverende citater eller skønne naturplakater. Dette skaber et mere indbydende rum.

  3. Den rette belysning. Dette er meget betydningsfuldt, men noget de fleste glemmer. Vælg gerne noget lys som er hvidt, så du holder dig frisk og ikke bliver søvnig igen inden middag.