Derfor bør du pynte hjemmet op med plantevægge

plantevægge

Har du nogensinde tænkt på at få lavet en plantevæg til dit hjem? Hvis ikke du overhovedet har overvejet det før, så bør du helt klart begynde at gøre det! De er blevet mere og mere populære, og man kan ofte se dem på væggene på blandt andet caféer og i lobbyer, og der er også mange, der vælger at få plantevægge i hjemmet. Det er der flere gode grunde til, men den største grund er nok fordi, det ser rigtig hyggeligt ud med plantevægge. Man har det nærmest som om, at man er ude i naturen, når væggene er dækket med de flotte planter, selvom man egentlig sidder indenfor i varmen.

Flere fordele ved at installere plantevæggene

Dog er det ikke kun fordi, det ser hyggeligt og flot ud med plantevægge, at folk anskaffer sig dem. Der er nemlig mange fordele ved at få væggene dækket med planter. For eksempel giver de et rigtig godt indeklima i rummet, fordi planterne renser luften i rummet og omdanner den luft, du udånder, til ilt. Derudover giver de også en god akustik i rummet, og hvem vil ikke gerne drage fordel af disse egenskaber i hjemmet?

Kan tilpasses enhver størrelse af væg

Det gode ved plantevægge er også, at de kan tilpasses enhver størrelse af væg. Dette betyder, at du kan vælge at dække bare en lille del af din væg med planterne, eller du kan dække hele vægge med dem. Du kan simpelthen omdanne hele dit hjem eller bare et enkelt rum til en lille indendørs skov eller have med de flotte plantevægge. Du kan også vælge bare at lave en enkelt væg i et rum til en plantevæg for et unikt og smukt udseende.

Minimalistisk eller vild?

Hvis du kunne være interesseret i at få installeret nogle plantevægge i hjemmet, så tag et kig på denne side, så du kan få noget inspiration til, hvordan de kan se ud. Det er nemlig ikke kun en enkelt art af planter, du kan få installeret på væggene, men alle mulige arter. Du kan også vælge, om væggen skal have et minimalistisk og stramt udseende, eller om den skal være mere vild og ustruktureret. Det er altså nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for alle de idéer, du kan udføre med plantevæggene.

Har du fået interesse for plantevægge?

Har du fået lyst til at læse mere om plantevæggene? Prøv at tage et kig på siden, så du kan få nogle ideer til, hvordan din plantevæg skal se ud i hjemmet.