Bliv klogere på dine møbelsystemer

Har du gået og kigget på muligheden for at få et helt møbelsystem bygget op til dit TV, højtalere og pladespiller? Hvis du går op i lyd og billede vil du garanteret også gerne have, at møblerne omkring dit udstyr yder det retfærdighed, så ikke bare lyden drukner i forkert indretning. Det er der heldigvis flere forskellige designere, der har tænkt på. En af dem er Mike Fabricius, der har arbejdet med, at møblerne skal kunne både ses og høres.

Måske du har overvejet, hvor meget et væghængt møbel egentlig kan bære? Det kan godt føles voldsomt, hvis man fylder skabe og skuffer med LP’er, højtalere og stereoanlæg og forventer, at skruerne i væggen kan holde, men faktisk kan du godt regne med, at det er tilfældet – møblerne er designet til netop at kunne holde til den slags opbevaring, så du behøver ikke være nervøs for, at det ikke kan holde til det. Læs mere om det her: hifi møbel væghængt.

Plads til lyden

Har du nogensinde overvejet, at dine højtalere ikke behøver at stå frit fremme? De fleste tænker nok, at man ikke kan gemme lyd væk i et skab, uden det ødelægger lydkvaliteten, men her er der arbejdet med stoflåger, du kan indsætte i de skabe, du planlægger at have højtalere i. Det gør både, at lyden kan komme ud uden at blive forvrænget, samtidig med en fjernbetjening kan styre gennem lågerne, så du ikke behøver åbne dem.

Flere af møblerne har desuden gode rum til forskellige former for software eller til opbevaring af LP’er, så du har dem lige ved hånden. Hvis du tilmed har nogle LP’er, der er favoriseret i forhold til andre, kan du overveje et møbel, hvor du har mulighed for at udstille nogle af dem, så andre også kan se, hvilken type musik, du foretrækker at lytte til.