4 møbler, der er perfekte til soveværelset

Et soveværelse skal gerne danne de bedste rammer for afslapning, søvn og velvære. Skal du i gang med at indrette dig et lækkert soveværelse? Her får du forslag til, hvilke møbler du kunne stille derind.

En behagelig seng at lægge dig i

Der er ingen tvivl om, at sengen er det helt essentielle i et soveværelse. Vi bruger mange timer på at sove eller slappe af i den, hvorfor det også er vigtigt at finde sig en seng, som passer perfekt til ens præferencer. Der er forskel på sengenes komfort, design og størrelser. Frem for alt handler det om at ligge behageligt. Og der er heldigvis et stort udvalg, du kan prøve af og finde din favorit.

Natbord til opbevaring af de små ting

Ved siden af sengen kan du stille eller hænge et fint natbord, som egentlig har mange funktioner. Stil dit vækkeur her, eller læg din telefon til opladning. Du kan også bruge det til et sted at sætte din kaffekop eller bog efter aftenens læsning. Mange sengeborde har også en lille skuffe til fx smykker og andre små ting, der er praktiske at have i nærheden af din seng.

Skab eller skænk til tøj

For mange er soveværelset ikke blot et sted, man ser indersiden af sine øjenlåg, men også et sted, hvor man opbevarer sit tøj. Derfor er det en god idé at have gode opbevaringsmuligheder til alt fra sweatere og bukser til strømper og undertøj. Et skab eller en skænk er gode møbler, som egner sig perfekt til dette formål.

Makeupbord

Hvor skal du stille din makeup, parfumer, cremer og smykker? Svaret kan nemt være på badeværelset, men du kan også flytte disse ting ind i soveværelset og have det stående på et bord dedikeret til formålet. Hæng et lille spejl fx med indbygget lys, så du har gode forudsætninger for at gøre dig klar til dagen.